Alcoletge acull el Festival Buuuf! Pallassos i Bufons

29/04/2017

En total, una vintena d'artistes, 39 representacions i fins a 7 espais diferents en una programació de gran qualitat i artistes de renom

Alcoletge ha acollit una nova edició del festival Bufff de Pallassos i bufons que enguany ha ampliat la seva oferta d'espectacles i artistes pràcticament doblant-la respectes l'edició anterior. En total, una vintena d'artistes, 39 representacions i fins a 7 espais diferents en una programació de gran qualitat que ha comptat amb alguns noms força mediàtics, com Jango Edwars, Pepe Viyuela o el Negro y el Flaco.

I es què el principal atractiu del buff i el seu tret més distintiu és que es tracta d'un festival completament a la gorra. No es cobra entrada per cap espectacle i únicament en finalitzar l'actuació es demana la voluntat el públic. Un concepte estès en altres països europeus que poc a poc es va introduint a les nostres terres.

Les actuacions s'han dut a terme en diferents espais oberts i en la Carpa del Circ Xic. A més el festival també ha comptat amb tallers formatius i jocs per als més petits.
Carles Castelló (Lleida Tv)