Alcarràs programa una sortida per descobrir els paisatges dels arbres fruiters florits

17/03/2017

Aquesta és la quarta Ruta de Patrimoni 2017 ‘Alcarràs Florit’, una activitat on els participants visitaran un camp de cirerers i podran gaudir en primera persona de l’immillorable paisatge que presenten els arbres fruiters en aquesta època de l’any.

Alcarràs organitza aquest dissabte, dia 18 de març, la quarta Ruta de Patrimoni 2017 ‘Alcarràs Florit’, una activitat on els participants visitaran un camp de cirerers i podran gaudir en primera persona de l’immillorable paisatge que presenten els arbres fruiters en aquesta època de l’any.

 

Un tècnic de Fruites Caberol serà l’encarregat d’explicar i mostrar als allí presents el procés de la fruita dolça i la seva comercialització. Fins al moment, l’Ajuntament d’Alcarràs ja ha omplert dos autocars sencers de persones vingudes de tot arreu. És per això que la localitat espera que la de dissabte sigui una jornada multitudinària.

La sortida, que s’iniciarà a les 10.00 hores de la plaça del Mercat, comptarà també amb un esmorzar de coca artesanal i fruita. A més, els participants podran visitar altres camps amb diferents fruites i s’acabarà l’activitat al mas de volta, l’últim que queda al municipi. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer un cicle anual per seguir el procés dels arbres fruiters. Un cicle que s’iniciarà dissabte amb la ruta per veure els camps florits; continuarà l’1 de juliol, amb la segona Ruta de Patrimoni ‘Alcarràs en fruit’, i es tancarà al mes d’octubre a la Fira del Comerç i el Rebost, on es mostrarà una extensa varietat de melmelades elaborades amb fruita de la vila.

Infolleida