Albatàrrec, pioner a Catalunya en oferir una sessió de cinema amb els espectadors tancats als cotxes davant la pandèmia del Covid-19

22/05/2020

El passi es farà el proper dissabte 30 de maig al Parc del Riu amb la pel·lícula 'Mr. Magórium y su tienda mágica'

L'Ajuntament d'Albatàrrec ha estat pioner a Catalunya en oferir per primer cop una sessió d'autocinema, davant la pandèmia del Covid-19 que obliga els cines tradicionals a romandre tancats des de mitjans de març quan es va decretar l'estat d'alarma.
La pel·lícula programada és 'Mr. Magórium y su tienda mágica', protagonitzada per Dustin Hoffman i Natalie Portman.

La sessió d'autocinema serà el proper dissabte 30 de maig al Parc del Riu d'Albatàrrec i per tal de poder-hi accedir amb els vehicles serà necessari enviar un correu a [email protected] indicant: nombre de persones al vehicle, marca, model i matrícula del cotxe.

També es pot reservar trucant a l'Ajuntament de 09:00 h a 13:00 h. Telèfon: 973720013, tot plegat amb data límit de reserva el divendres 29 de maig.

La pandèmia propícia aquesta manera de veure pel·lícules, social però segura i a Alemanya, per exemple, l'autocinema viu ara tot un 'boom'. Qui ens anava a dir que en ple segle XXI, i quan el que està en voga és veure sèries i pel·lícules a casa a la tele, de sobte assistiríem a un retorn de l'autocinema? A Alemanya, però també a Corea del Sud o fins i tot a la República Islàmica de l'Iran l'autocinema s'ha convertit en la vàlvula d'escapament per a aquells que estranyen “anar al cinema” però volen la major protecció possible davant el Covid-19. I quina manera millor que la de no sortir del teu cotxe mentre veus la pel·lícula.

A Espanya, existeix l'Autocinema Madrid RACE, obert fa tres anys, altres tres recintes a la Comunitat Valenciana, a Getxo i a Gijón, i hi ha plans per obrir-ne a Màlaga i també a Barcelona.



Infolleida