Aitona incorpora tres noves rutes al programa Fruiturisme

06/03/2017

La campanya que vol atraure visitants a través dels paisatges florits en aquesta època de l'any compta doncs amb 9 rutes i itineraris i per primer cop inclou el turisme religiós amb visites a les cases natals de personatges il·lustres d'Aitona com el pare Palau, el Beat Josep Camí i Santa Teresa Jornet.


Un dels atractius de la campanya és el fet que la pròpia gent del poble explica els itineraris través del camp i del centre històric d'Aitona. Amb la introducció de tres noves rutes es pretén ampliar el projecte consolidat després de 5 anys. Per fer-ho volen més implicació de la gent del poble i per això, l'ajuntament ha fet una crida per augmentar el nombre de veïns i veïnes que fan les visites guiades.

Però la novetat d'enguany és la introducció de tres noves rutes que s'afegeixen a les 6 ja existents. Amb aquestes tres visites l'ajuntament vol introduir al programa el turisme religiós obrint les portes de les cases on van nèixer personatges il·lustres d'Aitona com el pare Palau, el Beat Josep Camí i Santa Teresa Jornet.

De moment ja hi ha 900 persones que s'han apuntat a una iniciativa que espera rebre fins a 3000 visitants.
Gina Raymat (Lleida TV)