Afectacions de trànsit a partir d'avui entre els enllaços de Torrefarrera i Alpicat de l'A-2

20/03/2017

Durant l’execució de les obres, que es realitzaran només de dilluns a divendres, el trànsit dels dos sentits de circulació compartirà via

Les obres en execució del tram de Lleida a Rosselló de l’autovia A-14, han obligat a reordenat el transit a l’A2, des d’aquest dilluns i fins a finals de mes. Les màquines estan estenen l’ultima capa del ferm de l’ A2 a l’altura de la connexió amb l’A-14, que afecta l’enllaç entre Torrefarrera i Alpicat, un trajecte d’uns tres quilòmetres.
Les obres només es faran de dilluns a divendres, de manera que no afectarà la circulació de vehicles durant el cap de setmana. Foment ha establert que el trànsit dels dos sentits de circulació comparteixi calçada entre aquests dos enllaços, i s’ha desviat el sentit de circulació cap a Saragossa a l’altra calçada.

Els alcaldes de la zona valoren molt positivament la represa de les obres de construcció de l’Autovia A14 que ha d'enllaçar Lleida amb la frontera francesa per la Val d'Aran i que ha de suplir l'actual N-230, per facilitar les connexions amb França. De fet diuen que es imprescindible per als desenvolupament econòmic dels seus municipis

Això obliga a fer algunes maniobres, per exemple s'ha tallat el tràfic al ramal que porta els vehicle sentit Saragossa des de la rotonda de Torrefarrera, de manera que cal agafar l'autovia en sentit Barcelona i fer el canvi de sentit a l'enllaç 463, a la carretera d'Albesa, a menys de 2 quilòmetres.
D’altra banda, el ministeri està col•locant els indicadors a l’A-14 i preveu poder obrir l’A-14 al maig.
Segons dades del ministeri la carretera N-230, suporta actualment una mitjana de fins a 13500 vehicles diaris dels quals 1.100 son pesants.
Infolleida