La DO Costers del Segre reforça la seva presència al món de la restauració

26/02/2018

AGRICULTURA I RAMADERIACULTURA
La DO Costers del Segre ha obtingut bons resultats de vendes aquest 2017, tant en el canal Alimentació com Hosteleria, i és en aquest últim en el que
l’evolució és més positiva, amb un creixement de gairebé el 8%. Així se'n desprèn de les dades que ha presentat l’INCAVI sobre el consum de vi a Catalunya l’any 2017, obtingudes a pertir de l’últim informe Nielsen.

Així mateix, del total de les 11 Denominacions d’Origen catalanes, la DO Costers del Segre és la quarta més consumida, amb una quota del 7,6%, i just per darrere de la DO Catalunya, Penedès i Terra Alta.

La Denominació d’Origen Costers del Segre, creada al 1986, està formada per set terrers repartits al llarg de tota la conca del riu Segre i del Pirineu lleidatà amb l’objectiu d’agrupar i dotar d’entitat pròpia la vitivinicultura de la província de Lleida.
InfoLleida