El xef d'Almenar, Ivan Pascual, es prepara pel World Chocolate Masters

27/04/2018

El xef participarà al concurs amb creacions que inclouran productes del territori

SOCIETAT
Almenar

Ivan Pascual, el millor xocolater d’Espanya, ja prepara les seves creacions de cara al World Chocolate Masters que es celebrarà del 31 d’octubre al 2 de novembre a París.

Aquest divendres en un acte a l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el xef ha avançat alguns detalls de les creacions que presentarà al concurs. Unes escultures de xocolata que es mantenen en secret però que com ha desvelat Pascual, Com la mel, l’oli d’oliva verge o la fruita de pinyol.

Pasqual treballa a Almenar, al Taller de Postres Cal Gumer. Ell i el seu equip van guanyar la competició del Chocolate Masters d’Espanya el passat mes de novembre, fet que ha permès al xef millorar la seva formació a Alemanya, França i Itàlia.

Ara l’equip treballa per guanyar el guardó mundial. Per fer-ho hauran de competir amb els millors xefs xocolaters de 21 països.

Joan Llompart