Edoa obre la campanya de la cirera “més cara del món”
Incrementa un 20% la producció i preveu facturar 1,8 milions aquest any || Duplicarà superfície de cultiu en dos anys
És la cirera més cara del món i enguany se'n produirà encara més. L'empresa que comercialitza les Cherries Glamour preveu un augment de la producció d'un 20 per cent gràcies a aquest nou invernacle a Belver de Cinca que els ha suposat arribar a les sis hectàrees plantades repartides entre aquesta finca i les que tenen a Sucs i Almacelles. Des d'aquí aquesta exclusiva cirera arribarà arreu del món.
Els preus es preveuen similars als de l'any passat, que en funció del calibre es mantindran entre els 40 i els 150 euros al quilo. La climatologia de Lleida permet que aquí es pugui produïr la cirera més cara del món, controlant la temperatura i el procés de maduració gràcies als hivernacles.
La collita tot just acaba de començar i s'allargarà fins al 25 d'abril, quan comenci la de la cirera d'exterior i pròpiament de temporada, que sortirà d'arbres com aquests, que estan ara en ple procés de floració.