Comença la collita de préssec al Baix Segre
01/06/2017
S’espera més producció que l’any anterior i amb més qualitat
AGRICULTURA I RAMADERIA
Seròs
Els camps de préssec i paraguayo del baix Segrià ja estan a ple rendiment i el sector saps que aquest és un factor important per a tenir una bona producció. S’espera molt millor que l’any anterior que no va disposar de molt volum i a més amb qualitat superior. Les temperatures de l’hivern i la primavera han respectat els arbres fruiters i ara és nota en sabor.
Per que fa a la quantitat s’espera una campanya normal sense problemes per ser absorbida. En concret, la cooperativa de Seròs destinarà el 80% de la seva producció a l’exportació. El mercat nacional també tindrà el seu pes però fins ara les temperatures baixes no han ajudat a mantenir receptiu el consumidor i això es notarà en el preu.
Per que fa a la quantitat s’espera una campanya normal sense problemes per ser absorbida. En concret, la cooperativa de Seròs destinarà el 80% de la seva producció a l’exportació. El mercat nacional també tindrà el seu pes però fins ara les temperatures baixes no han ajudat a mantenir receptiu el consumidor i això es notarà en el preu.
Ares Escribà (Lleida Tv)