Arrenca la campanya de la verema a Raimat

01/08/2017

De nit i amb la recol·lecció manual, el celler de Raimat dóna el tret de sortida a la campanya de la verema a Europa. Enguany, el celler compta amb més de 200 hectàrees de vinyes amb certificació ecològica i s’espera que amb tres anys ho sigui tota la producció.

AGRICULTURA I RAMADERIA
Lleida

El celler Raimat ha estat el primer d’Europa en començar la verema d’enguany i és que la varietat Chardonnay, la que actualment recol·lecten, és de les més primerenques i, a més, el raïm s’ha de collir verd per fer-ne cava. S’espera que la producció d’enguany sigui un 10% menor a la de l’any passat, però d’una qualitat molt bona, ja que el clima del mes de juliol ha estat l’idoni.

La recol·lecció dels vins de més qualitat es fa de forma manual, amb 35 treballadors i de nit, per mantenir les característiques del raïm en el millor estat.

A més, enguany el celler disposa de més de 200 hectàrees de vinyes amb certificació ecològica i s’espera que d’aquí a tres anys, tota la producció de Raimat sigui ecològica.

Mariona Rebull i Martí