Almacelles encapçala l’oferta del programa “Benvinguts a Pagès” al Segrià
El municipi compta amb quatre explotacions adherides a la proposta | L'objectiu és redescobrir l’origen de tot allò que mengem
L’explotaciò de Carn Sargaire a Almacelles és l’única del territori català que comença i tanca el cercle de producció de carn de vedella.
Iniciatives com aquesta s’han adherit a la proposta turística de Benvinguts a Pagés impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Alícia amb l’objectiu de donar a conèixer els mètodes de producció dels aliments en una explotació agrícola.
Almacelles encapçala l’oferta a ponent amb 4 establiments adherits; una dada que posa de manifest el potencial del poble a l’hora d’oferir producte de proximitat i qualitat.
Hi han participat: Carn Sargaire, Cal Quitèria amb l'el·laboració pròpia de formatges, Prunus amb la producció de cireres i prunes i Cervesa Lo Vilot.
Els interessats en conèixer el procés d’el·laboració dels productes han pogut gaudir durant 3 dies d’explicacions i degustacions en la segona edició d’aquest certamen que ens permet redescobrir la nostra terra.