Alcarràs organitza el VedellaTast, la primera festa gastronòmica al voltant de la carn de vedella

10/10/2019

En el marc de la 28a Fira del Comerç i del Rebost d’Alcarràs, l’Associació de Ramaders de Boví de Carn, amb la col·laboració d’Asoprovac i el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, ha organitzat la I edició del VedellaTast. Es tracta d’un esdeveniment que aprofita la importància que té la capital del Baix Segre com a centre productor de vedella i que comptarà amb un ampli ventall de propostes per gaudir dels beneficis i les qualitats d’aquesta carn

SOCIETAT
Alcarràs

Els actes de VedellaTast començaran el divendres, dia 18, al Centre Cultural Lo Casino amb una xerrada sobre els beneficis de la ingesta de carn, a càrrec del catedràtic de nutrició i reconegut científic Abel Mariné. Es realitzaran dues sessions de la conferència: la primera, tindrà lloc a les 12.30 hores i serà exclusiva per l’alumnat de l’Institut d’Alcarràs i, la segona, es realitzarà a les 15.30 hores i estarà oberta a tot el públic.

 

El dissabte, dia 19, les Escoles de Baix seran seu d’una demostració gastronòmica a càrrec del mediàtic cuiner Marc Ribas. Tot seguit, es realitzaran degustacions de vedella i tastos de vins i cerveses fins a mitjanit. Els assistents podran comprar els tiquets de degustació al mateix recinte per 1,50 euros.

 

Per altra banda, el diumenge se celebrarà la 28a edició de la Fira del Comerç i del Rebost d’Alcarràs amb diverses activitats. Un any més, les Escoles de Baix s’ompliran de parades de productes de proximitat, de comerç local i tastos i, com ja és tradició, es premiarà la millor melmelada local.

 

Infolleida