Tot a punt per l'inici de la Setmana Cultural a La Granja d'Escarp

18/04/2018

La Granja d’Escarp ultima tots els detalls de la Setmana Cultural, que es celebrarà del 22 al 28 d’aquest mes d'abril. Durant tota la setmana es duran a terme diferents activitats que busquen connectar la llengua, les tradicions i la cultura al voltant del dia de Sant Jordi.

Sota el lema ‘Vivim la poesia!!’, els actes començaran aquest proper diumenge, dia 22, amb una funció de titelles a càrrec de l’Assumpta Mercader que es farà a les 6 de la tarda a la plaça Nova.

Dilluns 23, dia de Sant Jordi, durant tot el dia a la plaça de la Creu hi haurà una parada de roses i llibres a càrrec de l’AMPA, i a la tarda, de 15.30 a 17.00 hores, el Centre Cívic Lo Ball acollirà un recital de Sant Jordi i espectacle a càrrec de l’Escola Sant Jaume.

El divendres 27, a partir de les 15.30 hores es farà a la Biblioteca Municipal un recital de poesia i contes amb tast de la gastronomia d’aquí i d’altres terres. Les activitats acabaran dissabte 28 a les 7 de la tarda al Centre Cívic Lo Ball amb  l’espectacle de teatre poètic ‘Com nos tornem’, a càrrec de la companyia Bubulina Teatre, un espectacle delirant protagonitzat per Isabel Castro.

L’organització de la Setmana Cultural de La Granja d’Escarp va a càrrec de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Biblioteca de la Granja d’Escarp, l’Associació de Mares i Pares de la Granja d’Escarp i l’Escola Sant Jaume.

InfoLleida