Tot a punt per l'Encesa Jove, que enguany es celebrarà a Aitona

15/06/2018

La festa viurà una prèvia aquest proper diumenge, amb la grafitera Lyly, Batukats de l’Ala i a la tarda es farà una Holly Party

L’Ancesa Jove’18, es celebrarà el dissabte 23 de juny a Aitona i tindrà l’actuació de La Fuga com a acte central de la nit. Aitona pren el relleu d’Albatàrrec, on es va celebrar l’edició anterior. La gran novetat d’enguany és la prèvia preparada per aquest proper diumenge 17, en què durant tot el dia hi haurà la popular grafitera Lyly, a mig matí intervindran els Batukats de l’Ala i a la tarda es farà una Holly Party.

El dia 23, es farà l’acte oficial de la cita amb l’acolliment a l’Ajuntament d’Aitona i la sessió formativa “Joves, Ajuntament i la seva presència a les xarxes”. Seguidament, amb els Batukats de l’Ala, s’anirà cap a la zona esportiva amb l’acompanyament dels gegantons Tina, Tano i Tolí, per finalitzar amb un vermut. A la tarda, els més petits podran gaudir d’uns inflables a les piscines municipals i a la nit hi haurà un sopar i l’actuació de diferents grups musicals que, a partir de la mitjanit, es podran gaudir amb entrada gratuïta a la zona esportiva d’Aitona. Destaca l’actuació de La Fuga, un grup de Cantàbria amb 15 anys de trajectòria en què han ofert més de 500 concerts, 10 gires i 9 discos, sempre amb el rock com a estendard.

El Projecte Ancesa Jove està concebut com una trobada jove de municipis del Baix Segrià amb l’objectiu de fomentar la participació i la implicació dels joves de la comarca. L’organització de l’Ancesa Jove va a càrrec de diferents associacions de joves i ajuntaments del Baix Segre, amb el suport del Consell Comarcal del Segrià i de la Diputació de Lleida, que han anunciat que es posaran a disposició del públic un seguit d’autobusos gratuïts d’anada i tornada per aquells que desitgin assistir a la festa. Aquests busos faran dos rutes, una per Aspa, Puigverd, Albatàrrec, Montoliu, Sudanell, Sunyer i Torres de Segre, i l’altra per Alfés, Sarroca, Maials, Almatret i Seròs.

InfoLleida