Soses obre l'alberg municipal per a confinar afectats pel Covid-19 amb 8 ingressats

11/07/2020

El conseller Homrani visita la instal·lació, que se suma al pavelló de Torres de Segre, ofert també per l'Ajuntament per atendre contagis i contactes de coronavirus.

Aquest matí s’ha realitzat l’acte oficial d’obertura de l’adaptació de l’alberg municipal de Soses com a espai de confinament de persones infectades de Covid-19 amb la presència de l’Honorable Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani.
La instal·lació ha estat adaptada per oferir aquest servei amb una capacitat per acollir 58 persones distribuïdes en 7 mòduls. Està previst que aculli aquells treballadors de la campanya de la fruita que hagin donat positiu i les condicions dels seus habitatges dificultin un confinament en bones condicions. Es va obrir ahir a la nit amb l’ingrés de 8 pacients.
D'aquesta manera l'Ajuntament de Soses se suma al de Torres de Segre, que ha posat també a disposició dels possibles afectats pel Covid-19 el pavelló poliesportiu de la localitat, que també ha visitat el conseller Homrani.
Han assistit a l’acte, entre altres autoritats, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot; el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella; i la presidenta de Creu Roja Lleida, Dolors Curià.
"És d’agraïr que tots ells ens hagin ofert la seva implicació per facilitar tot tipus de recursos per afrontar l’actual situació d’alt número de contagis de Covid-19 que estem vivint al nostre municipi i la resta de municipis del Baix Segrià", diu l'Ajuntament de Soses.
Infolleida