Rosselló reparteix lots de primera necessitat a persones en situació d’exclusió per la Covid-19

18/05/2020

Els productes inclosos en els lots han estat adquirits en establiments del municipi, dins el marc de la campanya en favor del comerç local.

L’Ajuntament de Rosselló reparteix lots amb aliments i articles de primera necessitat a persones en situació d’exclusió del municipi adquirits als comerços locals. Es tracta d’una de les mesures que el consistori ha posat en marxa per alleugerir l’impacte econòmic i social de l’estat d’alarma sanitària i el confinament per la Covid-19, que ha agreujat significativament la situació econòmica de moltes famílies. El repartiment es duu a terme en coordinació amb els serveis d’assistència social del municipi per cobrir les necessitats de les persones més desafavorides.

Amb aquesta iniciativa, el consistori continua donant suport i vetllant pels establiments de la vila, gràcies a la compra directa de tots els paquets a les botigues ubicades a la localitat. A més, s’incentiva els veïns i veïnes a comprar als establiments comercials del municipi, en la línia de la campanya en favor del comerç local posada en marxa per l’Ajuntament recentment, la qual enalteix la proximitat, qualitat i sostenibilitat de l’acte de comprar al poble.

Infolleida