Regals i sortejos a la festa de la 8a de la BiblioCursa de la Biblioteca d’Alpicat

19/09/2019

Un total de 52 participants han aconseguit completar l’activitat, que té com a objectiu fomentar la lectura entre els més joves

Alpicat ha celebrat aquest dimecres la Festa de la BiblioCursa, una activitat impulsada per la Biblioteca d’Alpicat i que enguany ha arribat a la seva vuitena edició.

Ho ha fet amb una molt bona salut, com ho demostren les xifres assolides: 89 inscrits, dels quals han aconseguit arribat a la meta 52 participants; 13 participants que han llegit 4 o més llibres; i en total, s’han llegit 504 llibres.

L’acte d’avui ha comptat amb presència de la regidora Blanca Roure i els participants han pogut gaudir d’un berenar i de nombrosos obsequis sortejos i regals, que han estat possibles gràcies al recolzament de l’Ajuntament d’Alpicat i al patrocini de gairebé 80 empreses, comerços i entitats.

La BiblioCursa consistia en llegir 8 llibres i resoldre un qüestionari, tot plegat dins una mena de cursa lectora que té com a objectiu l’animació a la lectura entre els lectors de cicle mitjà i superior durant les vacances d’estiu. Entre els regals que s’han sortejat hi havia drons, smartwachtes, MP3's, auriculars Bluetooth, targetes Decathlon, entrades de cinema, caixes de fruita, vals per a bars i restaurants, vals de perruqueria, vals de llibreries i papereries, 1 cadira d'escriptori, 1 estació meteorològica, etc.

 

Infolleida