Neix Singul-Art, un cicle gratuït amb quatre propostes de qualitat de diferents gèneres que es podran veure en espais singulars d’Alpicat

26/06/2020

Forty Miles, el 3 de juliol, a la plaça Bonaventura Verdú; Dafnis Balduz i Carla Barroso, el dia 10, al Tossal de la Corona; Puppae Company, el dia 17, a l’església; i The Sullivan’s, el dia 24 al Parc del Molí, formen el cartell.

L’Ajuntament d’Alpicat ha impulsat per aquest mes de juliol Singul-Art, un cicle d’actuacions de diferents gèneres artístics amb propostes de qualitat que es podran veure en espais del municipi.

Singul-Art Artistes en Espais Singulars s’articularà en quatre divendres consecutius del mes de juliol, del 3 al 24. Encetarà la programació un concert de Forty Miles el dia 3 a les 22.00 hores a la plaça Bonaventura Verdú. Una setmana després, el dia 10, serà el torn per a Dafnis Balduz i Carla Barroso amb l’espectacle ‘Amics’ a les 22.00 hores al Tossal de la Corona. El dia 17, Puppae Company duran ‘Otto’ a l’església en una doble sessió a les 21.30 i a les 22.30 hores. El cicle es tancarà el dia 24 a les 22.00 hores al Parc del Molí amb The Sullivan’s i el seu espectacle de circ ‘Total Glamour’.

Una de les particularitats del cicle és que es realitzaran en espais singulars d’Alpicat, sortint així dels escenaris habituals on s’hi representen els espectacles al poble. Durant tots els espectacles del cicle, se seguiran totes les recomanacions per a oferir la màxima seguretat al públic assistents en tots els espais condicionats per a les actuacions.

Les entrades, que són gratuïtes, ja es poden demanar a través del correu electrònic [email protected].

Quatre espectacles de qualitat: fitxa tècnica

El primer dels espectacles serà un concert del grup FORTY MILES, format pels experimentats músics Edu Escaño i Irene Chaubell, que oferiran un repertori amb versions de clàssics del rock, blues i jazz a la plaça Bonaventura Verdú.

Dia 3 de juliol

22h.

L’entrada serà  gratuïta i amb l’aforament controlat i adequat a les condicions de l’espai. En aquest cas no caldrà reservar entrada per assistir al concert.

-------------------

El segon dia tindrem el plat fort del cicle amb l’actuació de DAFNIS BALDUZ I CARLA BARROSO amb l’espectacle ‘Amics’ al Tossal de la Corona.

Dafnis Balduz és un conegut actor català que hem pogut veure recentment en pel·lícules com ‘Mientras dure la guerra’, d’Alejandro Amenábar, ‘Hablar’ o ‘Forasters’ i en sèries com ‘Ventdelplà’, ‘Nit i dia’ o ‘Amar es para siempre’, entre d’altres.

L’espectacle ‘Amics” pretén acostar certes poesies i cançons a tot tipus de generacions. Adolescents, mil·lenials, els de la generació ‘naranjito’ i els que van créixer amb la Marisol i els Beatles, reviuran de nou sons coneguts, s’emocionaran amb aquella cançó que perdura en la memòria i gaudiran, en definitiva, d’una bona dosi de sentit de l’humor, de la mà de dos artistes en la trentena que combinen solemnitat i gamberrisme amb molt d’amor.

Recuperem doncs escenaris i places i fem-nos ‘Amics’.

Dia 10 juliol

22h

Es recomana pujar a peu.

Reserva d’entrades gratuïtes a [email protected] i al telèfon 973 73 79 98 durant els dies 6, 7 i 8 de juliol.

-------------------

La tercera entrega del cicle arribarà amb PUPPAE COMPANY i l’espectacle ‘Otto’.

Es tracta d’un espectacle de titelles de 20 minuts que serà representat a dins de l’església de Sant Bartomeu amb dos passes amb l’aforament reduït.

Va adreçat a públic a partir de 7 anys i és una proposta on la manipulació, la música en directe i l’entorn, ens portaran a un imaginari del qual no voldrem sortir-ne.

Darrera de la maleta… tres caps? A dins un altre cap? Son quatre o són tres? Segur? Una guitarra i sis peus?

Dia 17 de juliol

21.30 i 22.30h

Església

Entrades gratuïtes a [email protected] i al telèfon 973 73 79 98 durant els dies 13, 14 i 15 de juliol de 9 a 13h

-------------------

Tancarà el cicle l’espectacle de circ ‘Total Glamour’, amb THE SULLIVAN’S.

Es tracta d’una proposta de circ clàssic que es podrà veure al Parc del Molí. Acrobàcies, malabars, equilibri, monocicle i molt bon humor i energia a càrrec d’una companyia amb molta experiència en el món del circ i dels espectacles de carrer, que ens farà gaudir de la festa de Sant Jaume.

Dia 24 de juliol

22h.

Parc del Molí

Entrada gratuïta amb aforament controlat.

Infolleida