Moqueta verda i ‘Photocall’ per rebre als protagonistes de la pel·lícula de la Carla Simón a Massalcoreig

22/06/2022

El consistori va preparar al ‘Sotet’ una trobada oberta a tota la ciutadania per donar la benvinguda de nou a tots els actors i actrius d’’Alcarràs’

L’ajuntament de Massalcoreig ha organitzat aquest dissabte una trobada amb tots els actors i actrius protagonistes de la pel·lícula de la Carla Simón ‘Alcarràs’ a Massalcoreig. L’acte va consistir en un berenar/sopar al ‘Sotet’ a les 20h, obert a tota la ciutadania, amb el photocall original de la preestrena de la pel·lícula a la Llotja de Lleida, i també la moqueta verda. Posteriorment, a les 22 hores, hi va haver la projecció de la pel·lícula al Casal, gratuïta per les 300 persones que s’hi van apuntar.

La voluntat del consistori era la de rebre de nou als actors amb tots els honors, després de l’èxit flagrant de la pel·lícula arreu, rodada principalment en un mas del municipi. Els actors es van mostrar molt agraïts per la gran rebuda per part de la gent de Massalcoreig, afirmant que no podien faltar a la cita amb el municipi el qual els va acollir durant mesos. “Tot i ser l’aniversari dels meus fills, no podia faltar a la trobada d’avui, hi havíem de ser per donar-vos les gràcies”, diu Montse Oró, Nati a la pel·lícula. 

L’alcaldessa de Massalcoreig, Montse Jové, els va felicitar per la seva gran interpretació i l’èxit de la pel·lícula arreu del planeta. “Heu mostrat al món tal com viu la nostra pagesia, les seves lluites diàries i la gran qualitat de fruita que cultivem en aquestes terres. Crec que som moltes famílies aquí que ens identifiquem amb la família Solé i gràcies a vosaltres i a la Carla Simón, les persones poden entendre les dificultats dels nostres pagesos i la importància que té pel nosaltres i aquestes terres comprar fruita de proximitat”.

Cap a les 22 hores, els assistents és van traslladar al ‘Casal’ per veure gratuïtament la projecció de la pel·lícula ‘Alcarràs’, la qual la van poder gaudir aproximadament 300 persones. Aquesta activitat s’ha fet en col·laboració amb el projecte de cooperació ‘Espais Naturals de Ponent’, amb la finalitat de realçar el valor de l’espai natural  del ‘Sotet’ de Massalcoreig entre la població local i la població forana per tal de garantir-ne la seva preservació i fomentar-ne la promoció.

Infolleida