Més de 300 persones participen aquest curs en les activitats subvencionades per l'Ajuntament de Rosselló

18/10/2023

S'ofereixen classes de Zumba, gimnàstica meditativa, gimnàstica per a la gent gran, bachata, salut de l'esquena i anglès

Un total de 362 persones s'han inscrit per participar en les diferents activitats que programa l'Ajuntament de Rosselló per a tots els veïns i veïnes del municipi i que subvenciona íntegrament. Es tracta de Zumba, gimnàstica meditativa, gimnàstica per a la gent gran, salut de l'esquena, anglès i iniciació a la bachata, la novetat d'enguany. 

 

De fet, aquestes classes de ball són les que han captat més atenció i compten amb 104 persones inscrites. Les activitats esportives es duen a terme al Casal Rossellonès i s'han iniciat aquesta setmana. 

 

La regidora de l'Àrea de Recursos Humans, Associacions, Serveis Socials i Gent Gran, Sílvia Olmo, destaca l'augment d'inscripcions respecte a l'any anterior: "Estem molt contents per la rebuda i l'acceptació que han tingut totes les activitats, gairebé hem doblat l'assistència". L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar l'aprenentatge i l'esport entre la població com a mesura per millorar-ne la salut, tant física com emocional. 

Infolleida