Més de 300 persones assisteixen als concerts de ‘Música i Tapes’ d’Almacelles

21/07/2022

Han actuat el cantautor Miquel Roig i la cantant de ‘soul’ Jessica Abu

Més de 300 persones han gaudit dels dos concerts del cicle ‘Música i Tapes’ que organitza l’Ajuntament d’Almacelles i que aquest dimecres al vespre ha conclòs amb l’actuació a la plaça de la Vila de la cantant ghanesa de ‘soul’ Jessica Abu. El pròxim divendres dia 29 de juliol, la mateixa plaça acollirà l’espectacle ‘Nits d’Òpera i Sarsuela’, un actuació de música clàssica en petit format on hi actuaran intèrprets del Gran Teatre del Liceu.

El cicle ‘Música i Tapes’ forma part de les activitats que programa el consistori per als vespre de l’estiu, sota el títol ‘Almacelles fa estiu’, i va començar el 13 de juliol amb l’actuació del cantautor de l’Ametlla de Mar Miquel Roig, qui va oferir un concert de dues hores amb temes propis i adaptacions al català de cançons populars. El segon concert del ‘Música i Tapes’ ha estat aquest dimecres a la nit i ha comptat amb l’actuació de Jessica Abu, la cantant de ‘soul’ nascuda a Ghana, formada musicalment a Itàlia i que viu a Juncosa de les Garrigues. L’assistència de públic entre els dos concerts ha estat de més 200 persones.

 

El 29 de juliol, ‘Nit d’Òpera i Sarsuela’ a la plaça de la Vila

Dins les activitats programades de l’’Almacelles fa estiu’, el pròxim divendres 29 de juliol la plaça de la Vila serà l’escenari per a l’espectacle ‘Nit d’Òpera i Sarsuela’ que comptarà amb les interpretacions del tenor Carles Cremades, el baríton Fernando Álvarez, la pianista Lourdes Pérez Molina, Paco Farré, al baix, i el presentador que conduirà l’espectacle Pol Avinyó. Tots són cantants i músics del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i oferiran un concert en petit format amb peces de música clàssica.

Les activitats del cicle ‘Almacelles fa estiu’ seguiran fins el 4 d’agost amb les ballades de sardanes que organitza l’Associació Amics de la Sardana d’Almacelles, tots el dijous a les 22 hores a la plaça Fortuny.

Tots els concerts i activitats del programa ‘Almacelles fa estiu’ són gratuïts.

Infolleida