Maials agafa el relleu de Sudanell com a seu de l'exposició del 3r Premi d’Il·lustració del Segrià

11/05/2023

La mostra es podrà visitar al Casal dels Jubilats a partir del dilluns vinent i fins al 28 de maig tots els dies feiners en horari de tarda

L’exposició itinerant del 3r Premi d’Il·lustració del Segrià s’instal·la a partir de dilluns vinent, 15 de maig, a Maials, i agafa el relleu de Sudanell en la que serà la quarta aturada d’un recorregut que l’ha de dur per vuit poblacions de la comarca.

Concretament, la mostra es pot visitar del 15 fins al 28 de maig al Casal dels Jubilats de Maials, totes les tardes de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 hores. L’exposició inclou les tres obres guardonades a la tercera edició del premi i les catorze que el jurat del certamen va escollir com a finalistes. En aquesta edició, les obres estan inspirades en el poema ‘Terra’, del llibre ‘Transparent’, de Josep Maria Nogueras, que cada autor o autora va interpretar amb estil lliure.

L’exposició es va iniciar el seu recorregut pel Segrià a la seu del Consell Comarcal i després va iniciar el seu periple per la comarca. Fins ara ha passat per Torres de Segre, Alguaire i Sudanell, i un cop acabi la seva estada a Maials, es podrà veure a Torrebesses, Corbins, Montoliu de Lleida i els Alamús, on tancarà la seva itinerància el 19 de novembre.

El premi està organitzat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant l’Institut d’Estudis Ilerdencs. L’objectiu de la itinerància és donar visibilitat als autors/es de la il·lustració gràfica de les Terres de Ponent i descobrir nous talents en l’art de la il·lustració entre el col·lectiu juvenil.

Infolleida