Lo Pardal Roquer fa un pregó molt especial i obre una Festa Major d’Alpicat plena d’activitats

23/08/2019

El músic David Esterri ‘Lo Pardal Roquer’ va ser el protagonista, aquest dijous al vespre, de la Festa Major, ja que, a més de pronunciar el pregó, va presentar en societat el nou himne esportiu d’Alpicat i va interpretar “Sóc de l’oest”, la seva composició més famosa.

 

Ahir a la nit, també es va dur a terme la presentació de les noves Pubilles i Hereus, el sopar popular, l’escala en hi-fi de les penyes i el concert de versions a càrrec de Los 80 Principales. 

Els actes han seguir aquest dijous al matí amb la cercavila amb Xino Xano i la Banda de Tambors i Trompetes d’Alpicat, la processó i la Missa en honor a Sant Bartomeu, teatre amb Teatre Nu.

A la tarda arribarà l’Alpifangada, concert i ball amb l’Orquestra Montgrins, concert de Guillem, l’espectacle ‘El secret de la Lloll’ amb Lloll Bertran i el concert d’Itaca Band. 

Per demà dissabte s’han programat el càsting per a la pel·lícula de Carla Simon, sardanes, futbol amistós amb els veterans de l’Alpicat i del Barça, el parc infantil Monster, jocs de fusta i cucanyes amb ‘Els Atrapa Dracs’, vermut popular, paelles de germanor, correfoc infantils, futbol Alpicat-Roselló, concert i ball amb l’orquestra Selvatana, el Festival Holi Party Urban Events Barcelona, correfoc, música dels anys 70, 80 i 90 amb Sant Roig Dj i concert amb el grup de versions De Noche.

Infolleida