L'exposició itinerant del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià tancarà el viatge als Alamús

04/11/2022

Es podrà visitar del 7 al 18 de novembre, posant així el punt final a un recorregut que l’ha dut a passar per la seu del Consell Comarcal i vuit poblacions del Segrià

L'exposició itinerant corresponent al 2n Premi d'Il·lustració del Segrià, organitzada pel Consell Comarcal del Segrià, tancarà el seu periple a la Sala de l’Ajuntament dels Alamús, que acollirà la mostra del 7 al 18 de novembre. L’horari en què es podrà veure l’exposició serà de 10.00 a 13.00 hores tots els dies de la setmana i el cap de setmana també de 16.30 a 21.00 hores.

Acabarà així un recorregut que es va iniciar el passat 1 de març a Corbins i que en total haurà visitat vuit poblacions, atès que, entre Corbins i Els Alamús, ha fet escala a Aspa, Massalcoreig, Puigverd de Lleida, Artesa de Lleida, Llardecans i La Granja d’Escarp, a més d’haver-se estrenat a la seu del Consell Comarcal.

La cap de l’àrea de Cultura, Teresa Malla, ha destacat “la bona acollida de la mostra entre els veïns i veïnes, que poden gaudir d’il·lustracions d’estils molt diferents, unes expressions culturals que sovint no són habituals en les programacions d’activitats dels municipis de la comarca”.

La mostra recull 17 creacions, entre les quals hi figuren les guanyadores i les finalistes del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià, que en aquesta segona edició han reflexionat al voltant del monòleg final d’El Projecte Dànau’, de la dramaturga Núria Casado.

Cal recordar que el Premi d'Il·lustració és una iniciativa de l’àrea de Cultura del Consell Comarcal, que complementa la proposta amb aquesta exposició itinerant amb l’objectiu de donar a conèixer al territori els il·lustradors i il·lustradores participants. El certamen compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i en les properes setmanes es publicarà la tercera edició del Premi.


Infolleida