Les vesprades Teatrals-Circuit de teatre amateur del Segrià es posen en marxa a Aitona 

21/11/2022

Aitona va ser l’escenari, aquest diumenge, del tret de sortida de les XVIII Vesprades Teatrals-Circuit de teatre amateur a la comarca del Segrià.

El cicle es va estrenar amb l’obra ‘La importància de ser Frank’, de la companyia Teatre del Talión. Aquesta va ser la primera sessió de les cinc obres programades en set municipis entre novembre i desembre, ja que la que estava prevista dissabte a Almenar es va haver d’anular per motius aliens al Consell i es buscarà una nova data.

El cicle està organitzat per l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià i compta amb el suport de l’IEI i els ajuntaments adherits.

El cicle seguirà a Torres de Segre, el dissabte 28, amb ‘L’amor venia en taxi’ (Lo tReato), i a Soses, el diumenge 27, amb ‘L’herència’, a càrrec de Sake Teatre. Pel diumenge 4 de desembre s’ha programat un a doble sessió a Artesa de Lleida i Torrebesses, amb les obres ‘Isop’, de Teatre de Talión, i ‘L’herència’, de Sake Teatre, respectivament. Les Vesprades Teatrals es clouran el dissabte 10 de desembre a Corbins amb ‘Un tramvia anomenat desig’, de Josafat Teatre.

Infolleida