Les piscines de Rosselló romandran tancades aquest estiu

15/06/2020

L’alcalde de Rosselló, Josep Abad, ha explicat que es podrien acabar obrint si la situació sanitària millora i s'acaben flexibilitzant les mesures d’aforament.

Les piscines de Rosselló no obriran aquest estiu degut a la crisi del coronavirus. L’alcalde de Rosselló, Josep Abad, ho ha argumentat prioritzant la salut dels veïns i veïnes del municipi. Tot i que la mesura pot generar malestar al municipi, Abad considera que és la millor decisió que es podria prendre des del consistor. Això sí, ha afirmat que si la situació millora i es flexibilitzen les mesures d’aforament hi hauria la possibilitat d’obrir-les, ha dit l'alcalde aquest matí a Ràdio Rosselló.

La mesura ha tingut el recolzament delportaveu d’ERC a l’Ajuntament de Rosselló, Toni Bosch, que ha explicat que ha cooperat amb l’alcalde des del primer moment. Les mesures que s’han d’adoptar per garantir l’obertura també han facilitat el tancament de les piscines.

Abad ha explicat que les piscines estan preparades per obrir en cas que finalment canviés la decisió que s’ha pres des del consistori. L’Ajuntament de Rosselló ha estat el primer en anunciar que farà amb les piscines municipals. Davant la incertesa i els dubtes que tenen molts ajuntaments de que fer amb els seus equipaments municipals, el consistori rosselloní s’ha anticipat a la resta adoptant aquesta mesura inèdita.

Ràdio Rosselló