Les Nits de Taverna tornen a Almacelles

09/01/2019

Destaca l'actuació de la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet

Almacelles es reivindica un any més com un referent de la cançó d’autor amb la celebració del quart cicle de les Nits de Taverna, que inclou la participació de sis primeres espases de la cançó d’autor en català. Aquests concerts es duen a terme de forma gratuïta a la Sala ARCA alguns divendres dels mesos de gener, febrer, març i abril.

En aquests concerts s’intenta cobrir un espai en l’oferta cultural d’aquest tipus de música, i s’ofereix a un públic molt exigent diferents tendències de la música d’autor en català. Artistes veterans i novells destaquen la gran qualitat dels cantants convocats i tots assenyalen la gran acceptació amb la que el públic almacellenc rep als diferents artistes convidats. De fet, en la tercera edició s’hi van congregar prop de 800 persones en els set concerts que s’hi van programar.

Els concerts es duen a terme a la Sala ARCA, a les 22:30 amb entrada gratuïta.

Enguany hi participen: Roger Mas (25 de gener), Joan Masdeu (8 de febrer), Namina (22 de febrer), El Fill del Mestre (8 de març), Belda (22 de març), Marta Murgades (5 d’abril) i Maria del Mar Bonet (12 d’abril).

InfoLleida