L’artista i il·lustrador lleidatà Joon convida a anar ‘Més enllà’ a la seu del Consell Comarcal del Segrià

21/06/2021

L’exposició és un recull d’obres de caràcter reflexiu i introspectiu, independents entre elles, que es podrà veure del 21 de juny al 30 de juliol.

La seu del Consell Comarcal del Segrià és l’escenari, a partir d'avui, de l’exposició temporal ‘Més enllà’, de l’artista i il·lustrador lleidatà Joan Giralt, de nom artístic Joon.
Es tracta d’un recull d'obres de caràcter reflexiu i introspectiu, independents entre elles, i on l'observador pot extreure noves idees o conclusions al voltant de les propostes de l’artista.
La tècnica emprada en les obres és dibuix vectorial. Aquesta s'inicia amb un dibuix o esbós fet a mà i es digitalitza en l'ordinador mitjançant vectors que permet, a l’artista manipular lliurement les obres tant en l'aspecte cromàtic com en les dimensions o en els elements d'aquesta.
Les cinc obres formen part d'una mateixa col·lecció, totes tenen la seva versió dibuixada, però la versió final és dibuix vectorial: ‘Metafísica’, on mostra l'humà admirant el que li és desconegut, ‘Monument? (explorant sobre la necessitat humana de descobrir per conèixer el que ens envolta), ‘Balance’ (els peus a terra, el cap al cel), ‘Bring me that horizon’ (sobre la visualització de nous reptes), o ‘Introspicere’ (la introspecció basada en un somni). Joon també presenta la nova llibreta de l’obra ‘Bring me that horizon’.
Les creacions s’han instal·lat a l’espai habitual per aquestes exposicions, la recepció de la seu del Consell del Segrià, on es podran veure del 21 de juny fins al 30 de juliol.
Consell Comarcal del Segrià