L'Ajuntament de Rosselló dota el consultori mèdic amb dos motxilles per a emergències

13/08/2021

L’Ajuntament de Rosselló gestiona l’adquisició de dos maletins-motxilles d’emergències de Suport Vital Avançat (SVA). Aquesta operació s’ha dut a terme gràcies a la coordinació de la Regidoria de Sanitat, Gent Gran i Serveis Socials amb l’equip de professionals del Consultori Mèdic de la localitat, per tal de vetllar i promoure la salut de les persones.
Cada maletí s’adreça a cada equip sanitari del Consultori Mèdic. Aquesta estratègia garanteix la plena disponibilitat d’un maletí per part de tots els professionals del centre, i la cobertura de les emergències sanitàries.
La incorporació de nou material sanitari forma part de les polítiques del consistori, i es tracta d’una mesura que l’actual equip de govern ha dut a terme reiteradament durant el transcurs de les legislatures que ha encapçalat. Aquesta iniciativa facilita el treball de l’equip mèdic local, alhora que es vetlla per la salut i benestar de tots els veïns i veïnes de Rosselló.
L’Ajuntament de Rosselló promociona accions com aquesta per garantir el dret a la salut de qualitat a tots els seus habitants, sense cap discriminació i en igualtat de condicions. Es treballa conjuntament per establir un fòrum d’innovació, de prestació de serveis i de foment de la qualitat democràtica de totes les actuacions.
Infolleida