La Nectarina Atlètica espera uns 600 participants

10/07/2019

La setena edició de la Cursa de la Nectarina Atlètica d’Alcarràs tindrà lloc aquest dissabte 13 de juliol al vespre. Enguany, l’organització de la cursa compta amb 200 voluntaris i uns 600 inscrits entre corredors de 5 i 10 kilòmetres, curses infantils i participants a la caminada.

L’esdeveniment esportiu té l’objectiu de donar a conèixer la fruita dolça, uns dels actius més importants del municipi, i impulsar la seva vessant més social, ja que la cursa també es caracteritza pel seu caràcter solidari, on un euro de cada inscripció es donarà a l’Associació de Guineans Amics del Segrià aquest any.

La Nectarina s’iniciarà amb les curses infantils a les 19.30 hores de la tarda, seguit d’una gran festa de l’escuma. La sortida de les curses de 10 i 5 kilòmetres i la caminada serà a les 20.30 hores. S’obsequiarà a tots els participants amb una samarreta tècnica Tuga, un lot gastronòmic de fruita, un entrepà de llonganissa i una entrada nocturna a les piscines municipals d’Alcarràs. Per finalitzar, s’entregaran un total de 82 premis entre totes les curses i categories.

Els preus de les curses de 5 i 10 kilòmetres oscil·len entre els 14 i els 28 euros, depenent del tipus de xip que porti el corredor; mentre que la cursa infantil costa 8 euros, i la caminada 10. Tots els participants poden formalitzar la seva inscripció fins al dijous 11 de juliol a https://www.alcarras.cat/nectarina-atletica-2018/inscripcions-2019, i passar a recollir els seus dorsals el divendres a partir de les 18 hores o el dissabte a partir de les 18.30 hores.

InfoLleida