La mostra ‘Textures i lectures’ que impulsa el Consell Comarcal del Segrià fa escala a Aitona

22/05/2021

L’exposició, que fusiona art tèxtil i literatura, es va inaugurar aquest divendres amb un acte on va assistir el president del Consell del Segrià, David Masot, que va incloure una conversa literària amb Teresa Ibars, una de les divuit escriptores participants en el projecte.

L’exposició itinerant ‘Textures i lectures’ de Palmira Rius fa escala des d’aquest divendres i durant tot el cap de setmana a Aitona, on es podrà visitar coincidint amb la Festa Major de Sant Gaietà.
La mostra, impulsada per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, es podrà veure el dissabte de 18 a 20 hores, i el diumenge d’11 a 13 i de 17 a 18.30 hores.
‘Textures i Lectures’ inclou una exposició composada per 18 peces d'art tèxtil de l'artista Palmira Rius acompanyades d'un fragment d'una obra recent de divuit escriptores vinculades a les Terres de Ponent: Marta Alòs, Maria Barbal, Núria Casado, Rosario Curiel, Rosa Fabregat, Teresa Ibars, Montse Larios, Glòria Martín, Rosa Mesalles, Dolors Miquel, Núria Niubó, Núria Perpinyà, Maria Pons, Marialba Revés, Maria Puy, Montse Sanjuan i Ramona Solé.
De fet, coincidint amb la inauguració, aquest divendres es va poder gaudir d’una conversa literària amb una de les autores participants en el projecte, l’aitonenca Teresa Ibars, que va parlar sobre aquesta exposició i també sobre el seu darrer llibre, ‘Atles de l'oblit’, on hi va assistir el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot.
La mostra compta amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i de les biblioteques del Segrià, i està previst que la seva itinerància continuï per Alpicat, Puigverd de Lleida i Almenar.
Consell Comarcal del Segrià