La Lliga BTT tanca la segona proba del circuit a Seròs amb més de 120 participants

21/03/2022

• La cursa tenia l’opció d’escollit recorregut, el primer curt de més de 30 kilòmetres i aproximadament 450 metres. de desnivell i el llarg de més de 65 kilòmetres i aproximadament un desnivell de 1.200 metres

Aquest diumenge s’ha donat per finalitzada la segona edició de la BTT MontManeu 494 a Seròs, amb les dues distancies que adoptava en la cursa.

S’ha donat el tret de sortida aquest mateix diumenge, 20 de març, a les 8:30h del matí, a la zona del poliesportiu municipal de la vila de Seròs, on l’organització, el CLUB CICLISTA SERÒS, farà l’entrega dels dorsals dels participants.

La prova MONTMANEU 494, no té caràcter competitiu. Tots i cadascun dels participants estaven obligats a respectar els horaris i controls disposats per part l’organització pel bon funcionament d’aquesta prova.

La cloenda s’ha donat per tancada a les 14.00 h, d’avui diumenge 20 de març de 2022.

El circuit de +65 km ha set una ampliació del de 30 km. Els punts on es separaven i es tornaven a unir estaven degudament senyalitzats.

El temps màxim per realitzar qualsevol recorreguts era fins a les 13.30 h.

En tot moment s’han seguit els protocols de seguretat que l’organització havia garantit per tots els participants a la cursa. Cada participant es feia responsable de la normativa vigent del reglament. L’ús de la mascareta era obligatori en totes les zones comunes dels atletes. A part de les normes sanitàries per poder brindar seguretat a tots els participants, també s’hi ha sumat la obligatorietat de l’ús de casc durant tota la prova.

El número total d’atletes rondava els 120, entre les dues modalitats atlètiques.

Les classificacions de les dues modalitats son les següents:

En la Cursa llarga, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Christian Cruz (MES BIKE&FES-BICI&TUGA) amb un temps total de 02.44.52, seguit de Andrés Sisó (VULCO CYCLON AUTOGOYA) amb un temps de 02.46.23 i en el tercer lloc Joaquin Reyes (AGROSTOCK CC FRAGA) amb un temps total de 02.51.55. En l’apartat femení l’independent Laia Martínez s’ha proclamat campiona amb un temps total de 04.01.43, seguida de Joana Casimiro (TRI-4.40) amb 04.05.56 .

En la Cursa curta, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Pere Roma (CUCE MOLLERUSSA) amb un temps total de 01.24.48, seguit de Albert Melet (PLABIKE) amb un temps de 01.26.20 i en el tercer lloc Adrià Aceret (THE CYCLEBOX CREW) amb un temps total de 01.27.10. En l’apartat femení l’independent Laia Nadal s’ha proclamat campiona amb un temps total de 01.51.42, seguida de l’independent Alba Serentill amb 01.52.54 i de l’independent Andrea Bieto en tercer lloc amb un temps de 01.53.04. 

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

 

Un calendari amb tres marxes

La Lliga Ponent BTT és una iniciativa del Club Esportiu Atletisme Ponent i Iter5. Es tracta d’un circuit de marxes ciclistes de Lleida, en la qual, de moment, s’hi integren la Xallenge David Duaigües d’Almatret, la BTT Montmaneu 494 de Seròs i la BTT Secans de la Noguera d’Algerri. El circuit està obert, però, a la incorporació d’altres cites.

El nou circuit neix amb el mateix esperit que la Lliga Ponent de curses atlètiques populars, és a dir, amb el repte d’esdevenir un element aglutinador de l’activitat, un espai d’intercanvi i de col·laboració dels organitzadors en base a la seva experiència i un punt de trobada de tots els aficionats als ciclisme de muntanya, que d’aquesta manera comptaran amb el valor afegir i l’al·licient que suposa que hi hagi un reconeixement final al seu esforç.

La LLIGA PONENT BTT és oberta a tots els ciclistes que participen en qualsevol de les marxes ciclistes que conformen el circuit:

Xallenge David Duaigües - Almatret

BTT Montmaneu 494 - Seròs

BTT Secans de la Noguera - Algerri

Infolleida