La Granja d’Escarp suspèn la Festa Major i l’Ajuntament destinarà part de la partida a ajuts socials 

17/07/2020

Amb l’objectiu de minimitzar la caiguda de l’activitat econòmica a la població, l’Ajuntament de La Granja d’Escarp destinarà 15.000€ de la partida de Festes a ajuts socials. Aquesta mesura es suma a la intenció del consistori de crear un sistema d’ajuts per fer front a l’impacte econòmic que ha deixat la pandèmia 

L’enduriment del confinament a La Granja d’Escarp ha obligat a la Comissió de Festes i la Penya ha suspendre els actes de la Festa Major d’estiu, que s’havia de celebrar pels volts de Sant Jaume. Davant d’aquesta decisió, l’Ajuntament de la vila ha decidit destinar 15.000 euros, part de la partida de festes, a un seguit de mesures econòmiques que pretenen reduir l’impacte social de la caiguda de l’activitat econòmica generada pels tancaments comercials decretats. 

 

De fet, ja feia setmanes que la Comissió de Festes i la Penya treballaven en un format de festa major més restrictiu, amb una proposta d’activitats culturals i de lleure.

 

A banda d’aquesta mesura, l’Ajuntament pretén establir un sistema d’ajuts per tal d’ajudar a sufragar l’impacte econòmic que ha deixat la pandèmia al municipi, un impacte que encara està en estudi.

Ariadna Sánchez