La Granja d’Escarp presenta dos plànols del terme i de la vila per dinamitzar el turisme i oferir una nova eina al visitant

01/03/2022

Han estat dissenyats per l’arquitecta tècnica, Neus Valldelou, i per la tècnica de turisme, Neus Roca, amb el suport de diferents entitats i clubs del municipi

L’Ajuntament de La Granja d’Escarp ha presentat dos nous mapa-plànols, un del terme municipal i l’altre dels carrers i places de la vila, una iniciativa que té com a objectiu donar a conèixer als visitants els diferents punts d’interès i serveis de la població.

Aquesta nova eina ha estat dissenyada per Neus Valldelou, arquitecta tècnica que treballa per l'Ajuntament gràcies al Programa de Garantia Juvenil, i per Neus Roca, tècnica de turisme. En el disseny també s’ha comptat amb l’ajut de les diferents associacions, entitats i clubs del municipi, com ara el Club Ciclista La Granja d’Escarp, la Societat de Caçadors o els Amics de l’Ermita de Sant Jaume.

En el cas del mapa del terme, és molt visual, ja que inclou també fotografies, i pretén reunir en un sol document tota la informació de les rutes i llocs d'interès del terme. Pel que fa al plànol dels carrers, s'ha completat amb els comerços i els serveis municipals.

Aquests dos plànols venen a cobrir la necessitat de donar informació als visitants i guiar-los, facilitant-los que coneguin els diferents espais que tenen al seu abast, tant al casc urbà com a la resta del terme municipal. El següent pas serà, doncs, repartir els documents pels comerços, botigues i bars del municipi, per tal que els visitants tinguin a mà aquesta nova eina dinamitzadora del municipi.

 

Infolleida