La Granja d'Escarp celebra que avui hagin donat l'alta a l'últim cas de Covid-19 del poble

21/07/2020

L'Ajuntament exigeix sortir de la zona de confinament més extrem del Baix Segrià.

LAjuntament de La Granja d'Escarp ha fet pública avui una nota on es felicita de que la localitat ja no té cap cas positiu de Covid-19 i on reitera la seva demanda de ser exclosa de la zona de confinament més extrem del Baix Segrià:

"Avui, dimarts 21 de juliol, La Granja d'Escarp té ZERO positius de Covid-19... Gràcies a TOTS!!!
Informem a la població que, ahir a la tarda, es va produir una reunió telemàtica d’alcaldes i alcaldesses del Segrià amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i membres del Govern.
En aquesta reunió, l’alcalde Manel Solé va poder justificar l'òptima situació epidemiològica de La Granja d’Escarp, explicant que, des de l'inici de la pandèmia, només s'havien confirmat 3 casos i s'estava a l’espera que en les properes hores, el 3er positiu, sigues donat d’alta.
Aquest matí, ens han confirmat l'ALTA d'aquest últim veí del poble i, per tant, que La Granja d'Escarp té ZERO positius de Covid-19, en l'actualitat.
Per tot plegat, un cop més, però aquesta vegada davant del president de la Generalitat, l'alcalde va demanar explicacions del perquè La Granja d’Escarp va ser inclòs entre els municipis amb un confinament més extrem, i en va tornar ha demanar la immediata exclusió, lloant la responsabilitat i compliment de les mesures sanitàries dels veïns i dels comerços/bars del poble: "Dels 38 pobles del Segrià, tenim la taxa més BAIXA de contagi, i en canvi se'ns apliquen les restriccions més DURES".
Tot i aquesta magnífica notícia, que ens ha d'enorgullir com a poble, i mentre estem a l'espera de la resolució del comitè tècnic del PROCICAT, demanem que tothom extremi les precaucions, redueixi la mobilitat que no sigui estrictament necessària i adopti totes les mesures sanitàries i de seguretat establertes.
La corporació municipal i els treballadors municipals agraeixen la voluntat i predisposició de tota la població, per intentar minimitzar qualsevol possible contagi.
GRACIÈS!!"

A la imatge, a l'esquerra, l'alcalde de La Granja d'Escarp, Manel Solé.
Infolleida