La Festa del Llibre Gegant de la Biblioteca d’Alpicat se celebrarà en format no presencial amb el suport d’una trentena de dibuixants

08/05/2020

 Tots els interessats en participar-hi ja poden fer les seves aportacions.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alpicat i la Biblioteca d'Alpicat han decidit tirar endavant el Llibre Gegant 2020, tot i que reinventant la diada. És per això que la festa se celebrarà sota un format de modalitat no presencial, sense la festa del dissabte 6 de juny.

Així, ja es compta amb la participació d'una trentena de dibuixants disposats a tirar endavant la creació del llibre gegant de contes dedicat als gegants d’Alpicat, la Núria i el Manelic.

Per tot plegat, es demana als nens i nenes, nois i noies, famílies d'Alpicat i voltants que facin arribar a la Biblioteca un conte inventat de temàtica lliure, a través del WhatsApp de la biblioteca 606 127 833. Els contes recollits es distribuiran entre els dibuixants per tal que els il·lustrin i, un cop es tinguin totes les làmines dibuixades i escrites, es duran a enquadernar.

Cal remarcar que aquest serà el 21è llibre gegant, i que tots els llibres resten a la sala infantil de la Biblioteca per a disposició dels usuaris de l’equipament. Enguany, doncs, es farà un llibre gegant en confinament, però igualment ple d'històries i color.

Infolleida