La festa de la matança del porc, al Parc del Graó el diumenge 15 de març

02/03/2020

L’Associació Cultural de Dones i l’Ajuntament organitzen una de les festes més emblemàtiques del poble, que a més del tradicional dinar oferirà activitats força variades

Alpicat viurà el diumenge 15 de març una de les festes populars més emblemàtiques, la de la matança del porc, en la que es preveu repartir prop de mig miler de racions del tradicional dinar. Com és habitual, la diada tindrà com a escenari el Parc del Graó, tot plegat sota l’organització de l’Associació Cultural de Dones i l’Ajuntament.

L’activitat començarà a les 9 del matí amb la preparació dels estris per cuinar l’àpat. Paral·lelament, i durant tot el matí, se celebraran diferents activitats: contes musicals amb Anna de Dios i l’Escola Municipal de Música (EMMA), rocòdrom infantil a càrrec del Club Excursionista Alpicat i sardanes amb els Dansaires del Pi.

A partir de les 14.00 hores es procedirà a repartir el dinar, amb amanida, cassola, llonganissa, botifarra, poma, gelat, vi i aigua, i en acabar l’àpat els més petits podran gaudir de jocs tradicionals amb l’Associació de Joves i de llits elàstics.

Els tiquets anticipats per a la festa es vendran fins al 13 de març a un preu de 8 euros a Pastisseria Vila, Estanc Cal Lluc, Àrea de Guissona (c/Lleida) i Carnisseria Conxita. El dia de la festa, el preu dels tiquets serà d’11 euros.

 

Infolleida