La Biblioteca Municipal de Rosselló s’adhereix al Directori de biblioteques de Catalunya

30/07/2020

Formar part del Directori de biblioteques de Catalunya dóna accés al préstec dels lots de la Central de Préstecs i Serveis Especials.

El Servei de Biblioteques ha incorporat la Biblioteca Municipal de Rosselló al Directori de biblioteques de Catalunya. El Directori de biblioteques de Catalunya comprèn la informació de les biblioteques i diferents equipaments que manté la Generalitat repartits arreu del territori, com ara els horaris, les sales i els serveis que ofereixen, entre d’altres. Aquesta informació es registra i es fa pública a través del web cercadorbiblioteques.cultura.gencat.cat per a la ciutadania.

Formar part del Directori de biblioteques de Catalunya dóna accés al préstec dels lots de la Central de Préstecs i Serveis Especials (CePSE), tot i que en aquest punt no significa que la biblioteca s’integri en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya. La CePSE és un equipament gestionat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura que dóna suport a les biblioteques públiques de Catalunya en la gestió de la col·lecció, en les polítiques d’informació i en el servei de préstec interbibliotecari.

Des del 20 de desembre de 2018, la Direcció de la Biblioteca Municipal, junt amb l’Ajuntament de Rosselló, està duent a terme un Pla estratègic i una Guia de serveis per dotar a la Biblioteca Municipal de Rosselló dels elements bàsics i per complir amb els criteris del Mapa de Lectura pública que exigeix el Servei de Biblioteques, per tal de formar part del Sistema de Lectura Pública.
Ràdio Rosselló