Jorge Egea regala a Almacelles l'obra que exposava al Parc Escultòric

21/06/2019

L’escultor saragossà Jorge Egea, ha fet el descobriment solemne de la seva escultura Plenitud, una obra que ja va estrenar en el marc de la mostra ALMA PARC ESCULTÒRIC d’Almacelles d’enguany, i que hom la pot contemplar al Parc d’Europa.

Aquesta obra, donada pel mateix autor al poble d’Almacelles, és de bronze daurat i representa la plenitud de la vida encarnada en la figura d’una dona nua que es mou en plena llibertat. Segons l’autor, l’escultura que es presenta avui és la representació de tot allò que fa plena la vida de la gent i que és el pas previ a aconseguir la felicitat.

A més de l’escultor Jorge Egea, també han participat de l’acte, l’alcalde de la població Sr. Josep Ibarz; diferents regidors de l’Ajuntament; la comissària de l’ALMA PARC ESCULTÒRIC, Sra. Maria Luísa Noriega, i la directora del CEIP Antònia Simó i Arnó, Sra. Montse Vidal. A l’acte també han participat alumnes de 5è de primària d’aquest centre educatiu, ja que seran els qui s’encarregaran d’apadrinar un monument a alumnes de centres escolars d’altres poblacions veïnes el curs vinent i volien ser protagonistes de primera mà de la presentació oficial d’una escultura, la versió que dóna el seu autor, així com el procés d’elaboració en una fundició, a la qual hi van anar en una visita facultativa el mes passat.

InfoLleida