Espectacles, música, esports i tradicions a la Festa Major de Sant Sebastià de Soses 

14/01/2019

Soses celebrarà el cap de setmana vinent, del 18 al 20 d’aquest mes de gener, la seva Festa Major de Sant Sebastià, en què hi haurà espai per als espectacles, el ball, l’esport i les tradicions.

Començant pel divendres 18, es podrà gaudir de l’obra de teatre ‘Aquí no paga ni déu!, que la companyia Baobap Teatre representarà a la Sala del Ball.

Passant al dissabte 19, la jornada començarà amb el tir al plat i un esmorzar popular al camp de tir Joan Farré (La Predicadera), organitzat per la Societat de Caçadors Lo
Perdigó. Per la tarda s’han programat dos partits de futbol i, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, el conte musical infantil ‘El país del silenci’, a càrrec de Bufanúvols. De cara a la nit, la Sala del Ball s’omplirà de música i festa amb el grup de versions Versión Imposible i Dj Queralet.

Diumenge 20 arribarà la jornada dedicada al patró, amb la professó i la Missa en honor a sant Sebastià acompanyada per la Coral Clamor i la Cobla Vents de Riella, que posteriorment també amenitzarà una ballada de sardanes. Els actes acabaran a la tarda amb un concert i una sessió llarga de ball amb l’Orquestra Nova Alaska a la Sala del Ball.
Infolleida