Entra en funcionament el nou consultori local de Vilanova de la Barca

14/11/2022

Suposa una millora substancial, tant per als usuaris com per als professionals, ja que es tracta d’un espai nou de 490 metres quadrats, dels que el consultori n’ocuparà uns 300

L’atenció primària a Vilanova de la Barca es fa des d’avui, 14 de novembre, al nou consultori local, ubicat al carrer Raval de la Creu, 32, amb l’objectiu de millorar la qualitat dels serveis assistencials prestats a la població i les condicions d’accés a la salut. L’espai substitueix al que hi havia fins ara al carrer Major, 21.

 

Aquest consultori local, que forma part de l’ABS Lleida Rural Nord, suposa una millora substancial, tant per als usuaris com per als professionals, ja que es tracta d’un ampli i lluminós espai de 490 metres quadrats, dividits en dos plantes, dels quals el consultori n’ocuparà gairebé 300. A la planta baixa hi ha cinc espais per a consultes i, a la primera, una sala diàfana polivalent que està previst que aculli serveis municipals. El consultori compta amb un equip de medicina, infermeria i treball social, que atén una població d’un miler de persones, un 27% d’elles majors de 65 anys.

 

La construcció i posada en marxa del nou equipament ha estat possible gràcies a l’estreta col·laboració de la Diputació de Lleida, el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament de Vilanova de la Barca. El centre, com ocorria fins ara, continuarà gestionat per Gestió de Serveis Sanitaris (GSS).

 

Els usuaris poden programar una visita al telèfon 973736104 (consultori local d’Alpicat) o demanar cita al portal web citapreviasalut.cat. També poden contactar amb els professionals de referència a través de La Meva Salut o l’econsulta.

Infolleida