Els Veterans d’Alpicat i l’Agrupació Barça Jugadors estrenen la nova gespa artificial del Camp Municipal

24/08/2019

Han disputat un amistós emmarcat en la Festa Major d’Alpicat i en què s’han pogut veure, entre altres, els lleidatans Jofre Mateu, Sánchez Jara o Jordi Esteve

El Camp Municipal d’Alpicat ha viscut aquest dissabte l’estrena oficial de la nova gespa artificial de la instal·lació. 

Ha estat amb motiu del partit amistós que ha disputat l’equip local, l’AEVA-Associació Esportiva Veterans Alpicat, davant l’Agrupació Barça Jugadors, en què hi havia noms coneguts com ara l’alpicatí Jofre Mateu o els lleidatans Sánchez Jara o Jordi Esteve, entre d’altres. El duel s’emmarcava dins els actes de la Festa Major d’Alpicat i ha acabat amb victòria blaugrana per 2-9. 

Cal recordar que el canvi de la gespa artificial es va dur a terme un cop acabada la temporada passada i que ja estava enllestit per a les Estades de Lleure de principis de juliol, amb la qual cosa les afectacions van ser mínimes per als usuaris, que són 17 equips i 230 jugadors pertanyents a tres clubs: Unió Esportiva Alpicat, Club Atlètic Alpicat i Veterans.

El canvi de la gespa ha servit per renovar una superfície que tenia més de 10 anys d’antiguitat i que en els darrers temps acusava problemes greus en el drenatge. De fet, l’anterior gespa datava del 2007, quan es va construir el nou camp, i ha suportat una forta activitat que era especialment intensa en dies d’entrenament. 

Infolleida