Els i les estudiants de Torres de Segre tindran els llibres gratis

16/06/2020

L'Ajuntament assumeix la gestió del Banc de Llibres, que neteja, revisa i socialitza els llibres de text usats. text

El pròxim curs l'Escola Carrassumada de Torres de Segre continuarà amb la socialització del Banc de Llibres, però a partir d'ara, l'Ajuntament de la localitat assumirà íntegrament la gestió d'aquest material educatiu per tal que no suposi cap cost a les famílies.
Provisionalment, i a causa de les dificultats de l’actual situació, aquest any s’opta per un model de proximitat. La revisió, neteja i manteniment dels llibres, així com la seva entrega a les famílies, serà un servei prestat per l'única empresa local del sector: el Quiosc Teresita.
Actualment s'està definint el procediment a fi que les famílies puguin recollir els llibres lliurement però sent responsables des del principi fins a final de curs.
L'Equip de Govern va prometre aquesta proposta en el programa electoral i a partir del setembre serà una realitat gràcies a la gestió de la Regidoria d’Educació i la implicació de les diferents parts:
- L’AMPA ha cedit gratuïtament el Banc de Llibres a l’Ajuntament.
- El voluntariat, que prestava el servei fins ara, s’ha compromès a donar suport amb la seva experiència adquirida.
- L'Escola Carrassumada ha decidit mantenir vigents dels llibres de text per al curs vinent.
Aquesta iniciativa farà més accessible el dret universal a l’educació als nens i les nenes de Torres de Segre, i serà extensiva també als infants empadronats a Torres de Segre i que estudiïn Educació Infantil, Primària o Secundària en centres públics, fins i tot de fora del municipi.
Infolleida