Els concursos literaris d'Alcarràs ja tenen guanyadors

01/11/2020

Els premis literaris que cada any organitza l’Ajuntament d’Alcarràs a través de la seva regidoria de Cultura ja tenen guanyadors. Així, l’Àngels Farrero Biel, qui va presentar l’obra Ales d’Oreneta, ha resultat guanyadora del 15è Premi de Narració Curta Vila d’Alcarràs i guanyadora dels 500 euros reservats. Núria Ribes, amb El Refugi de Ponent, ha estat distingida amb el premi de 300 euros reservat per la millor obra d’autoria local.

En categoria infantil; la Maria Cuadra Arellano, qui competia amb L’Amistat Fa Fort en categoria 3er i 4rt curs de Primària, i la Jana Gavilan, qui participava amb Els Somnis es fan Realitat a categoria 5è i 6è de Primària, han resultat guanyadores del 19è Concurs de Narració Curta Infants 2020 i han rebut cadascuna guardons dotats amb 50 euros.  Carla Muñoz, amb Un País Diferent, i Carla Paül, amb Dins d’un Viatge, una Adopció Inesperada, s’han emportat respectivament els accèsit de 30 euros de categoria 5è i 6è curs i 3er i 4rt curs.
A banda, i també aquest mes s’han fallat els premis de la 7ena edició del concurs de fotografia a Instagram Alcarràs Florit, on l’instantània presentada per Gerard Serra ha resultat guanyadora i guardonada amb un premi de 150 euros. El segon premi, dotat amb 80 euros, se l’ha emportat en Jordi Crespo.

Els premis, en origen, havien d’haver-se entregat en una cerimònia sense públic prevista divendres a les 19.00 al Centre Cultural Lo Casino on també estava previst presentar la peça videogràfica Recital de Paraules, la confecció de la qual s’emmarca enguany dins de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn d’Alcarràs i Torres de Segre. En aquest Pla, participen alumnes de l’escola Comtes de Torregrossa d’Alcarràs, l’escola Carrassumada de Torres de Segre, l’escola Parc del Saladar d’Alcarràs i l’Institut d’Alcarràs. Finalment, i a conseqüència de les noves mesures de prevenció dictades per tal d’atenuar l’expansió de les infeccions de la Covid 19, aquesta peça videogràfica s’entrenarà només a les xarxes socials.

 

Infolleida