El psicòleg expert en esport Pep Marí ofereix dues ponències a Almacelles

20/04/2023

Amb una àmplia assistència de persones entre formadors, entrenadors i famílies

Almacelles ha acollit aquest dimarts, 18 d’abril, dues xerrades a càrrec de Pep Marí, un dels millors psicòlegs esportius del país, una destinada a entrenadors i l’altra per a familiars de joves esportistes, que han comptat amb una gran acollida i l’assistència d’unes 150 persones entre formadors, entrenadors i famílies.

 

En concret, a les 17.30 hores s’ha ofert una sessió orientada a entrenadors i entrenadores sota el títol 'Com fer correccions?', al Centre Cultural de gom a gom, i que ha tingut una durada aproximada de 2 hores. A les 19.30 hores Marí ha pogut donar a conèixer algunes de les seves obres, i a les 20 hores ha ofert una segona sessió destinada als familiars de les persones esportistes, que s’ha desenvolupat sota el títol 'Ser només pares i mares', amb una durada aproximada d'una hora i mitja.

 

Entrenaments ajornats per poder assistir a l’acte

Tots els actes han anat a càrrec de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Almacelles. Per tal que tothom pogués assistir a aquesta xerrada, des de l'Ajuntament d'Almacelles es va acordar l’ajornament de totes les activitats i entrenaments duts a terme les hores de les sessions. Així, es va garantir la presència de tots els professionals del sector i es va assegurar que cap de les persones interessades es perdessin la xerrada.

Infolleida