El PSC d'Alcarràs presenta la cap de Llista per al municipi

18/02/2019

Òscar Ordeig i Fèlix Larrosa presenten a Gemma Escar com a cap de llista del PSC al municipi d’Alcarràs davant els ciutadans del municipi , càrrecs institucionals i membres de l’executiva de la federació del partit socialista de Catalunya

El primer secretari del PSC de les comarques de Lleida el Pirineu i l'Aran, Òscar Ordeig i l'alcalde de Lleida Fèlix Larrosa han acompanyat a Gemma Escar en la seva presentació com a cap de llista dels socialistes a Alcarràs. L'acte de presentació de la candidata s'ha fet al Centre Major de la localitat i ha comptat amb la presència de molts ciutadans i ciutadanes del municipi i càrrecs orgànics i institucionals de la federació del PSC de les comarques de Lleida, el Pirineu i l'Aran.
La presentació de la candidata s'ha iniciat en mans de l'alcalde de Lleida Fèlix Larrosa, el qual ha fet referència a la seva disposició en el projecte del municipi en manifestar que no ha vingut només a fer una presentació sinó que també està per donar la mà i brindar la seva ajuda en tot el que faci falta perquè representen el mateix projecte. Fèlix Larrosa ha manifestat també que troba una anomalia que en tants mesos com alcalde de la ciutat de Lleida, sent aquesta la ciutat més propera a Alcarràs, encara no s'ha produït una reunió d'alcaldes per buscar possibles col·laboracions entre municipis.
La candidata durant la seva intervenció ha donat a conèixer la seva trajectòria professional i ha fet valdre que la seva proposta com a cap de llista pel PSC és per fer realitat un projecte transversal pel municipi d'Alcarràs, un projecte on tindran cabuda tots els ciutadans i ciutadanes sigui quina sigui la seva ideologia o procedència manifestant també que ella i els companys de llista volen portar llum a la política local i treballar braç a braç amb la ciutadania.
Gemma Escar ha posat de manifest la seva intenció de fer un poble socialment cohesionat, centrant-se a gestionar el municipi per tots els ciutadans i ciutadanes, respecte a totes les ideologies que conformen la realitat d'Alcarràs.
El diputat al parlament de Catalunya i primer secretari de la federació del PSC de les comarques de Lleida el Pirineu i l'Aran, Òscar Ordeig ha tancat l'acte recordant que la llista d'Alcarràs del 2019 està encapçalada per una persona valenta i sincera que és justament el que es necessita en aquests moments a les institucions, polítics amb posicions desinteressades que treballin per deixar un món millor del que ens vam trobar quan vam arribar.  
Òscar Ordeig ha clausurat l'acte dient que "la millor forma de fer política ha de ser amb Llum als ulls i força al braç".
Infolleida