El mural d'Asier & Müs guanya el premi del públic del 2n Torrefarrera Street Art Festival

28/09/2018

Està dotat amb 500 euros

El mural realitzat pels artistes Asier & Müs (Donosti i Ponferrada) ha estat l'escollit pels torrefarrerins i torrefarrerines com a guanyador del premi del públic de la segona edició del Torrefarrera Street Art Festival dotat amb 500 euros. Aquest treball ha rebut 68 dels 377 vots vàlids (un 18 % dels vots) materialitzats a través de la web de participació habilitada per l'Ajuntament de Torrefarrera per a tal efecte. 

El grafit guanyador ocupa una de les parets de l'Escola La Creu de Torrefarrera amb una superfície de 60 metres quadrats. Pel que fa a la segona i tercera posició han quedat empatats a 60 vots el mural d'OverUnder (Nevada, EUA), situat al carrer Gran Via, i el de Sergio Delicado & Juangacedos (Albacete), amb un mural realitzat a Malpartit.

L'obra guanyadora del premi del públic vol reflectir la dolçor i la innocència que representa l'estampa de primera hora del matí al col·legi, quan ja t'havien castigat o t'havies adormit per un moment, l'arribada d'un company nou i tot el que això ofereix: una amistat, i sobretot, moltes aventures junts.

InfoLleida