El Club Jove Alpicat estrena una nova imatge, crea un compte a Instagram i sorteja una entrada doble per al Canet Rock

06/02/2021

El Club Jove Alpicat ha posat en marxa un seguit d’accions de cara a reactivar el seu paper dinamitzador. Entre aquestes accions, hi ha l’adopció d’una nova imatge corporativa, la creació d’un compte a Instagram i el sorteig d’una entrada doble per al Canet Rock.

Pel que fa a la nova imatge, renova la ja existent amb una proposta més viva i adient. Aquesta imatge serà la que, a partir d’ara, s’utilitzi, entre d’altres elements, a la cartelleria, al carnet del Club Jove i al nou compte d’Instagram, que ja és operatiu.

A més, i per celebrar com cal aquesta nova etapa del Club Jove Alpicat, se sortejarà una entrada doble per al Canet Rock entre tots aquells que estiguin inscrits al club del 4 al 14 de febrer. Cal recordar que el Canet Rock 2021 se celebrarà el 3 de juliol vinent a Canet de Mar amb les actuacions de Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Itaca Banc, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc, a més de Dj Ernest Codina, Dj Carles Pérez i Pd Busquets.

El Club Jove és un espai on els joves d’Alpicat d’entre 12 i 25 anys poden gaudir de descomptes en les activitats que es fan a la població. Ser del club jove és totalment gratuït, només cal inscriure’s en aquest ENLLAÇ i l’usuari rebrà el carnet del Club Jove per poder gaudir de tots els descomptes, promocions i sortejos que aniran sortint, així com el activitats culturals, esportives, festives, lúdiques, en cursos de formació, en sortides i en tot allò que es promocioni en el municipi.

Val a dir que l’objectiu del Club Jove es fer xarxa jove per tal de portar a terme accions en l'àmbit de joventut buscant la màxima viabilitat en cada una de elles.

Infolleida