El cicle ‘Almacelles fa estiu’ programa una ‘Nit d’Òpera i Sarsuela’ amb intèrprets del Liceu

23/06/2022

L’espectacle serà gratuït i tindrà lloc el 29 de juliol a les 22 hores a la plaça de la Vila

L’Ajuntament d’Almacelles ha tornat a programar el cicle de concerts ‘Almacelles fa estiu’ amb actuacions i esdeveniments que començaran el 30 de juny i s’allargaran fins el 4 d’agost i que, aquest any, comptaran amb una ‘Nit d’Òpera i Sarsuela’, un espectacle gratuït a càrrec d’un grup d’intèrprets del Gran Teatre del Liceu, que oferiran un espectacle en petit format el 29 de juliol a la plaça de la Vila. “Almacelles fa estiu s’organitza amb l’esperit d’amenitzar les nits d'estiu i fomentar la cultura, així com també l'intercanvi cultural que podrem fer amb la sisena edició de la Trobada Catalano-Occitana”, explica Vanesa Olivart, alcaldessa d’Almacelles.

Els intèrprets de la ‘Nit d’Òpera i Sarsuela’ seran el tenor Carles Cremades, el baríton Fernando Álvarez, la pianista Lourdes Pérez Molina, Paco Farré, al baix, i el presentador que conduirà l’espectacle Pol Avinyó. Totes les activitats programades dins el cicle estiuenc d’actuacions musicals i culturals d’Almacelles són gratuïtes i començaran el 30 de juny amb una ballada de sardanes, que tindrà lloc tots els dijous a les 22 hores fins el 4 d’agost a la plaça Fortuny, organitzada per l’Associació Amics de la Sardana d’Almacelles.

El dia 2 de juliol tindrà lloc a la plaça de la Vila el XVII Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida, amb la participació de la Unión Musical de Planes d’Alacant; el dia 6 de juliol, la mateixa plaça acollirà el concert de Miquel del Roig dins el cicle de ‘Música i Tapes’, que també comptarà amb l’actuació el 20 de juliol de Jessica Abu.

Mbraia i Xarim Aresté, a la Trobada Catalano-Occitana

La VI Trobada Catalano-Occitana a les Terres de Ponent es celebrarà el 16 de juliol al parc del Vilot, a partir de les 21 hores, i hi ha previstes les actuacions del grup occità de versions de rock Mbraia i del músic de Flix Xarim Aresté. Les actuacions de la Trobada Catalano-Occitana són també gratuïtes i les persones que vulguin sopar podran adquirir un entrepà i una beguda per un preu de dos euros, un tiquet que s’haurà de comprar prèviament a través de la plataforma ‘online’ de venda d’entrades ‘entrapolis’.

Infolleida