El 20, 21 i 22 de maig, Festa Major de Sant Gaietà a Aitona

16/05/2022

L'exposició amb motiu del desè aniversari de Fruiturisme, la proclamació dels nous hereus i pubilles, i una nova edició del Mercat de cultura i tradicions, seran alguns dels grans protagonistes.

El mes de maig és sinònim a Aitona de festa grossa. I és que un any més, la vila ja es prepara per acollir una nova edició de la Festa Major de Sant Gaietà; que enguany arriba sota el braç amb un programa farcit d’activitats lúdiques, culturals, tradicionals, esportives i festives per que en puguin gaudir tots els veïns i veïnes.

La Festa Major tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de maig i entre les propostes més destacades aquest 2022 hi ha sessions de cinema, concerts, espectacles infantils, l’elecció de les noves pubilles i hereus, recorreguts de caça local o la tercera edició de la Cursa Embarrocat.

Amb tot, les dues principals sorpreses i novetats de l’edició d’enguany seran, per una banda, l’exposició “Fruiturisme · 10 anys”; i de l’altra, la 18a edició del Mercat de Cultura i Tradicions de la Baronia d’Aitona, que enguany estarà dedicat a la floració i a la fruita dolça.

Des de l’Ajuntament es fa un agraïment especial a les entitats i associacions que, com cada any, han col·laborat en l’organització de la Festa Major de Sant Gaietà i es convida els veïns i veïnes a gaudir de la jornada.

Infolleida